keanu reeves

punch
1964 beyrut dogumlu , amerika'li aktör.

filmografisi :

street kings (2008) .... detective tom ludlow
se lake house (2006) .... alex wyler
a scanner darkly (2006) .... bob arctor
constantine (2005) .... john constantine
sumbsucker (2005) .... perry lyman
ellie parker (2005) .... dogstar
somesing's gotta give (2003) .... julian mercer
the matrix revolutions (2003) .... neo
the matrix reloaded (2003) .... neo
sweet november (2001) .... nelson moss
the gift (2000) .... donnie barksdale
the watcher (2000/i) .... david allen griffin
the matrix (1999) .... neo
the devil's advocate (1997) .... kevin lomax
haQQo
lakabi se wall; duvardir. bu lakabi almasinin sebebi ise lisede hokey takiminin degismez oyuncusu ve golcüsü olmasiydi.
1995'te people tarafindan dünyanin en güzel 50 insanindan biri secildi.
1997 ekim'inde uk empire tarafindan en iyi 100 aktör arasinda 23. secildi.
1993 mayis'inda l.angeles'da alkollü arac kullanmaktan tutuklandi.
salon danslarini sever.
karanlik korkusu vardir.
sol elini kullanir.
dogstar adli grup icin bass gitar calar.
adi daglarin üzerindeki serin esinti anlamina gelir.
jazz sever.
büyüdügü ülke olan kanada'da ikamet ediyor.
se matrix reloaded'da yer alan dövüs sahneleri icin 200'ün üstünde hareket ögrendi.
heat'te val kilmer'in oynadigi rolü reddetti.
müfreze'de charlie sheen'in oynadigi karakter ilk önce ona önerildi, ama kabul etmedi.