sylvester stallone

haQQo
sylvester enzio stallone
06.07.1946

bos zamanlarinda yagli boya yapiyor ve leonardo di caprio'yu kahramani olarak görüyor.
ekim 97: empire dergisinin tüm zamanlarin en iyi 100 film yildizi listesine 92. siradan girdi.
kasim 96: iki bucuk aylik kizi ucla saglik merkezi'nde acik kalp ameliyati oldu.
planet hollywood restoranlarinin bruce willis ve arnold schwarzenegger ile birlikte ortaklarindan.
15 yasindayken sinif arkadaslari onu "sonunun elektrik sandalyede bitme olasiligi en yüksek kisi" sectiler.
oglu seargeo bir otistik.
cop land'de oynamak icin sadece 60.000 dolar aldi. söylentiye göre bu filmde oynamasinin nedeni ciddi bir rolde oynamak ve aksiyon kahramani kalibindan cikmak.
annesi büyük bir jackie chan hayrani. chan ve stallone cok iyi dostlar.
kisaca "sly" seklinde telafuz edilen ilk adini hic sevmedigini söylüyor.

punch
1946 ny - usa dogumlu , italyan asilli cemcük agizli aktör.


filmografisi :

John Rambo (2007)
Rambo 4: John Rambo
Yönetmen, Senarist, Oyuncu: John J. Rambo rolünde

Rocky Balboa (2006)
Yönetmen, Senarist, Oyuncu: Rocky Balboa rolünde

Spy Kids 3 D Oyun Bitti (2003)
Spy Kids 3-D: Game Over
Oyuncu: Oyuncakçı rolünde

Taksi 3 (2003)
Taxi 3
Oyuncu

D Tox (2002)
Oyuncu: Jake Malloy rolünde

Yarışçı (2001)
Driven
Senarist, Oyuncu: Joe Tanto rolünde

Yüzleşme (2000)
Get Carter
Oyuncu

Karınca Z (1998)
Antz
Seslendirme

Güçlüler Bölgesi (1997)
Cop Land
Oyuncu

Günışığı (1996)
Daylight
Oyuncu: Kit Latura rolünde

Judge Dredd (1995)
Oyuncu: Yargıç Joseph Dredd rolünde

Cezalandırıcı (1993)
Demolition Man
Oyuncu: John Spartan rolünde

Dağcı (1993)
Cliffhanger
Senarist, Oyuncu: Gabe Walker rolünde

Dur Yoksa Annem Ateş Edecek (1992)
Stop! Or My Mom Will Shoot
Oyuncu: Joe Bomowski rolünde

Rocky 5 (1990)
Rocky V
Senarist, Oyuncu: Rocky Balboa rolünde

Hür Kan (1989)
Lock Up
Oyuncu: Frank Leone rolünde

Tango ve Cash (1989)
Tango & Cash
Oyuncu: Ray Tango rolünde

Rambo 3 (1988)
Senarist, Oyuncu: John J. Rambo rolünde

Zirveye Çıkış (1987)
Over the Top
Senarist, Oyuncu: Lincoln Hawk rolünde

Kobra (1986)
Cobra
Senarist, Oyuncu: Teğ. Marion 'Cobra' Cobretti rolünde

Rambo İlk Kan 2 (1985)
Rambo: First Blood Part II
Senarist, Oyuncu: John J. Rambo rolünde

Rocky 4 (1985)
Rocky IV
Yönetmen, Senarist, Oyuncu: Rocky Balboa rolünde

Rocky 3 (1982)
Rocky III
Yönetmen, Senarist, Oyuncu: Rocky Balboa rolünde

İlk Kan (1982)
First Blood
Senarist, Oyuncu: John J. Rambo rolünde

Rocky 2 (1979)
Rocky II
Yönetmen, Senarist, Oyuncu: Rocky Balboa rolünde

Rocky (1976)
Senarist, Oyuncu: Rocky Balboa rolünde

Ölüm Yarışı (1975)
Death Race 2000
Oyuncu: Machine Gun Joe rolünde